Να τι σε παχαίνει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.

Έχω πολλές φορές αναφερθεί στο μέγεθος της κοροϊδίας και απάτης που περικλείεται στα επικά τεστ δυσανεξίας.

Έχω πολλές φορές αναφερθεί στα επιστημονικά δεδομένα που ακυρώνουν τα όποια “επιχειρήματα” και “αποδείξεις” παρουσιάζουν αυτοί οι έμποροι που τα χρησιμοποιούν.
Σήμερα θα αναφερθώ στη λογική και στο μυαλό που πρέπει να διαθέτει ο μέσος άνθρωπος για να καταπιεί αμάσητο το χοντρό παραμύθι που πουλάνε αυτοί οι απατεώνες που τα χρησιμοποιούν για να πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ενημέρωσης αλλά και τη αφέλεια των καταναλωτών.
Πρόσφατα στα χέρια μου έφτασε αποτέλεσμα “διαγνωστικής εξέτασης βιοσυντονισμού . Αυτής της νέας “μαγικής” τεχνολογίας που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι και η ΝΑΣΑ στο διάστημα για να κάνουν καλά τους αστροναύτες. Αυτήν που βασίζεται σε αρχαία γνώση και που είναι η λύση σε κάθε νόσο και κάθε κακό που συναντάμε. όπου στις οδηγίες (ίδιες για όλους) που το συνοδεύουν αναφέρει… (βάζω φωτογραφίες για να μην νομίζετε ότι λέω υπερβολές)
Ναι καλά διαβάζετε!!! Αν κάποιος (σύμφωνα με το αποτέλεσμα της εξέτασης του βιοσυντονισμού) έχει δυσανεξία στη μέντα, θα πρέπει να αποφεύγει τις οδοντόκρεμες με μέντα! Γιατί ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ! Και εκεί που λές “Δεν υπάρχει πιο κάτω” υπάρχει στην ακριβώς επόμενη πρόταση….
Τι δεν καταλάβατε; Όταν λέμε απαγορεύονται κρέμες εννούμε όλες όσες περιέχουν απαγορευμένες τροφές (προσοχή όχι συστατικά). Όλες. Και αυτές που πασαλείβεστε για να αδυνατίσετε και αυτές που τρώτε!! Γιατί αν έχουν απαγορευμένο τρόφιμο (πάντα σύμφωνα με το αποτέλεσμα της “εξέτασης” του βιοσυντονισμού) ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΤΕ και δεν θα χάνετε κιλά
Όχι Σούζυ δεν φταίνε τα πιτόγυρα και τα παγωτά που τρως!! Φταίει η κρέμα που βάζεις πάνω σου για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα. Έχει μέσα κεράσι που όπως έδειξε η εξέταση μπλοκάρει το μεταβολισμό σου και σε παχαίνει. Ναι Σούζυ!  Τι είμαι υπερβολικός; Τα παραλέω; Βρήκα ευκαιρία και γράφω το μακρύ και το κοντό μου; Γατάκια διαιτολόγοι.

Και εκείνη τη στιγμή που το διαβάζεις καταλαβαίνεις ότι όλα τα χρήματα που πλήρωσες πήγαν στο βρόντο! Για να σου κάνει κάποιος μια εξέταση που κατέληξε στο ότι παχαίνεις επειδή χρησιμοποιείς λάθος αντηλιακό.

Πριν λοιπόν αφήσετε κάποιον ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ να σας κάνει αυτό το τέστ, πριν εμπιστευτείτε τις ΚΟΥΦΙΕΣ συμβουλές σου απλά ρωτήστε σκεφτείτε. Φταίει το παραπάνω φαγητό ή το συστατικό στο αντηλιακό που σας παχαίνει. Δεν θέλει κόπο. Μόνο λίγο μυαλό και λογική…